اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

یک نم باران برای ترافیک در تهران کافی است

یک نم باران برای ترافیک در تهران کافی است عضو شورای شهر تهران بر لزوم فرهنگ‌سازی برای شهروندان در روزهای برفی پایتخت تاکید کرد و گفت: در مورد برف تهران باید بگویم که به طور طبیعی وقتی یک نم باران در تهران می‌آید ترافیک می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی عباسی عضو شورای شهر تهران پس از استماع گزارش معاون خدمات شهری در صحن علنی شورای شهر تهران به روزهای برفی تهران اشاره کرد و گفت: به دنبال بارش برف در پایتخت ترافیک ایجاد شد و ما باید فرهنگ عذرخواهی را در شهرداری تهران نهادینه کنیم.

 

وی ادامه داد: مردم در بارش های اخیر واقعا گرفتار شدند، چرا یک مسیر ۱۰ دقیقه ای باید ۴ ساعت طول بکشد؟عذرخواهی در جایی که ما نتوانستیم به وظایف خود به درستی عمل کنیم، بهترین واکنش در برابر مسئله است.

 

همچنین آقامیری عضو شورای شهر تهران در ادامه بر لزوم فرهنگ‌سازی برای شهروندان در روزهای برفی پایتخت تاکید کرد و گفت: در مورد برف تهران باید بگویم که به طور طبیعی وقتی یک نم باران در تهران می‌آید ترافیک می‌شود و این در حالی است که در برف اخیر در ۶۰ درصد تهران برف باریده بود و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد، اما اشاره به این‌ نکته لازم است که باید فرهنگ سازی برای مردم انجام شود و باید مردم بدانند که به خصوص در مناطق شمالی شهر که اختلاف سطح وجود دارد و احتمال یخ‌زدگی بالاست باید از همان لحظه خروج از پارکینگ از زنجیر چرخ استفاده کنند.

 

وی همچنین به راهپیمایی پرشکوه مردم تهران در روز ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: این حضور باعث سرافرازی جامعه اسلامی است چرا که با وجود اتفاقات ماه‌های اخیر شاهد افزایش ۴۰ درصدی حضور مردم در راهپیمایی بودیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار